Cine suntem?

Societatea comercială ERGOLOGIC CONTROLS SRL a fost înfiinţată în anul 2003. Activitatea a început în luna septembrie 2003 prin comercializarea de accesorii pentru instalaţii electrice, iar din anul 2004 execută lucrări de instalaţii electrice (montaj, întreţinere, reparaţii), proiectarea instalațiilor electrice, şi alte lucrări specificate în lista domeniilor de activitate înregistrate la O.R.C. Din anul 2015 firma executa și confecții metalice.

În anul 2021 s-a înscris la Administrația Fondului de mediu ca instalator sisteme fotovoltaice devenind instalator validat pentru montarea acestora.

Activitatea firmei se desfăşoară într-o serie de localităţi din judeţele Argeş, Braşov, Prahova, Ilfov, Sibiu, etc, precum și în București.

Lucrările principale sunt concretizate în operaţiuni de montaj uşi industriale, uşi rapide, instalaţii electrice la construcţii industriale, întreţinerea şi repararea acestora etc.

Activitatea firmei este performantă din punct de vedere economico-financiar, punând accent pe calitatea lucrărilor executate.